Лили Иванова отново ще поднесе незабравимо шоу за почитателите си.На

...
 Лили Иванова отново ще поднесе незабравимо шоу за почитателите си.На
Коментари Харесай

Лили Иванова ще звучи на живо в цял свят в мащабен концерт под ръководството на Марвин Дийтман

 

Лили Иванова още веднъж ще сервира незабравимо шоу за феновете си.

На 14 декември, тъкмо в 20:30 ч., „ Арена 8888 София “ ще стане хазаин на един от най-очакваните концерти на годината – огромният край на турнето на Лили Иванова.

 

За задачата идва интернационален екип, отпред с една именита фигура - Марвин Дийтман - легеднарна фигура от шоубизнеса, който е бил пет години креативен шеф на “Евровизия ” и е работил с Мадона и Роби Уилямс. Дийтман ще управлява сценографията, осветлението, озвучаването и всичко, обвързвано с организацията.

 

Този път вечерта ще бъде незабравима освен за феновете в залата, само че и за всички българи по света, с помощта на новаторската българска стрийминг платформа за изкуство 7Arts.

 

За първи път почитателите ще имат опцията да гледат събитието онлайн в действително време, без значение къде се намират. Закупилите виртуален билет ще могат да се насладят на концерта от телефон, таблет, преносим компютър или тв приемник в границите на 48 часа от началото му.

 

Билети за онлайн събитието към този момент могат да бъдат закупени от чужбина, до момента в който в България ще бъдат пуснати след привършване на местата в залата.

 

Залата е наета за 5 дни, с цел да бъде инсталирана техниката, показа Николай Недеков - помощник и уредник на концертите на Лили Иванова.

Подготовката за концерта, който ще бъде сниман на видео от екипа на Дийтман, стартира от 10 декември.

 

На сцената ще се качат 80 музиканти, като особено присъединяване ще има оркестърът на Софийската опера и балет под диригентската палка на Константин Добройков.

 

Както постоянно, на сцената до Лили Иванова ще застане впечатляващият екип от надарени музиканти на LI Orchestra.

 

Публиката ще има опция да се наслаждения и на виртуозите Орлин Цветанов на цигулка, както и на Огнян Енев, който ще омагьоса публиката с пиано, тромпет и саксофон. Ще забележим и чуем още Иван Йорданов – Чери с изразителната си китара, ритмичният гръбнак на групата – Росен Ватев на барабаните и Христо Михалков на бас китарата.

 

Хармоничните гласове на LaTiDa ще прибавят спомагателна хубост към безконечните шлагери на примата.

 

Творческото оформление на концерта е предоставено в ръцете на Марвин - шоу продуцент, работил със международните звезди Роби Уилямс и Мадона.

 

От 15 години той дава отговор и за шоу стратегиите на песенния конкурс „ Евровизия “. 

 

Събитието, кулминационна точка на музикалния календар за 2024 година, сплотява онлайн почитателите на Лили Иванова, както в залата, по този начин и пред екраните, където и да се намират по света.

 

Турнето на Лили Иванова това лято премина през Благоевград, Велико Търново, Русе, Силистра, Хасково, Шумен, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Смолян, Кърджали, Пазарджик, Враца, Перник. Навсякъде залите бяха разпродадени.

През ноември примата на българската сцена ще е в Панагюрище, Кюстендил и Сандански. Кулминацията на обиколката е на 14 декември в " Арена 8888 София ", където Лили Иванова ще пее за трети път от 2012 г. насам и за втори през последните 24 месеца: предходният й концерт в на-голямата зала у нас бе през декември 2022-ра.

 

7Arts от своя страна, показва водачество в нововъведенията и даването на качествено наличие на световната българска общественост.

 

Концертът на Лили Иванова се подрежда измежду най-големите събития, които стрийминг платформата 7Arts.bg има удоволствието да излъчи. 

 

 

ПОВЕЧЕ ЗА 7ARTS:

 

7Arts.bg е единствената платформа в България, която събира на едно място голямо многообразие от изкуства както от родната сцена, по този начин и от международната. Компанията работи с някои от най-престижните български и световноизвестни културни институции.

 

Платформата излъчва на няколко езика в целия свят. Желаещите да гледат изкуство могат да го създадат по няколко метода - посредством закупуването на месечен или годишен абонамент те получават достъп до целия азбучник на 7Arts.bg; посредством наемане на съответно заглавие, което им дава опция да гледат премиерни заглавия отвън каталога или посредством закупуване на виртуален билет за събитие онлайн.

 

Освен грандиозния концерт на Лили Иванова, можете да се насладите и на идните събития на Тоника Сухопътни войски, Софийската филхармония, Врачанската симфониета и на още доста други културни прояви от тук: https://bit.ly/409DlHg

 

Следете 7Arts.bg и в обществените мрежи:

●  Фейсбук

●  Instagram

●  TikTok

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР